Locatie

The big escape (bekend van tv!)Prijs: Vanaf €34,50 p.p. incl. BTW

THE BIG ESCAPE (Bekend van TV!)THE BIG ESCAPE (Bekend van TV!)THE BIG ESCAPE (Bekend van TV!)THE BIG ESCAPE (Bekend van TV!)

Meer informatie aanvragen

Uitjesbazen presenteert: The Big Escape citygame. Speel samen met je vrienden, collega's of familie The Big Escape zoals je het kent van televisie. Probeer door het oplossen van alle escape games het codewoord te achterhalen.


The Big Escape wordt gespeeld in meerdere teams. In verschillende teams ga je de stad in om zo verschillende escape games op te lossen. Wanneer je een escape game oplost krijg je een hint naar het codewoord. Het eerste team die het codewoord weet te raden wordt de winnaar van deze interactieve citygame!

The Big Escape citygame test jullie samenwerking, inzicht, communicatie, doorzettingsvermogen. In een stad naar keuze worden jullie ontvangen door onze eigen gamemaster. In teams gaan jullie de strijdt met elkaar aan om zo als eerste het codewoord te raden. The Big Escape bevat veel verschillende escape games die voor alle groepen te spelen zijn. 


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1279 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4