Locatie

Beach escapePrijs: Vanaf €24,50 p.p. incl. BTW

BEACH ESCAPE BEACH ESCAPE

Meer informatie aanvragen

Escape room op het strand? Dat kan! Een teambuilding activiteit op het strand, vol met puzzels en vragen over je collega's, familie of vrienden. Op elk strand te spelen!

In teams van 6 personen gaan jullie op zoek naar een kist. Dit doen jullie door gebruik te maken van een plattegrond met daarop een rood kruis. Als jullie de kist eenmaal hebben gevonden zit deze vol met raadsels die opgelost moeten worden. Weet jouw team als eerste alle puzzels op te lossen? Het spel kan op maat gemaakt worden, door bijvoorbeeld vragen over het bedrijf of collega's toe te voegen. Met deze vragen kunnen extra hints verdient worden zodat jullie team als eerste de overwinning kan bereiken, tenminste, als je ze goed kunt beantwoorden.

 

Wie ontdekt de schatkist als eerste en lkraakt als eerste het eindslot!?

Een adembenemede game met het hoogste gemiddelde van al onze activiteiten!

 

Bij slecht weer hebben wij een optie om de schatkist binnen te plaatsen. Het vinden van de kist wordt vervangen door een ander leuk begin!

 

Andere uitjes van deze aanbieder: escape room, virtual reality, wie is de mol, flikken, foute bingo, Quiz Show Deluxe 2.0, crazy 88, moorddiner en 40+ andere coole activiteiten!


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1279 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4