Locatie

De Andere Kerstquiz


Aantal personen: 24


Prijs: Vanaf €15,00 p.p. incl. BTW

De Andere KerstquizDe Andere KerstquizDe Andere KerstquizDe Andere Kerstquiz

Meer informatie aanvragen

Net als De Andere Quiz worden er 6 rondes gespeeld van 10 vragen die ondersteund worden door vooral heel veel leuke filmpjes. Er zal veel gelachen worden terwijl iedereen nadenkt over alles dat te maken heeft met Kerst, het afgelopen jaar, feestdagen en andere onderwerpen die alles te maken hebben met deze heerlijke periode van het jaar.


Onze presentator komt de De Andere Kerstquiz graag spelen bij u op kantoor, bij de sportvereniging of op een externe locatie. Ook kunnen we een ronde toevoegen over de afdeling, het bedrijf of bijvoorbeeld een persoon die afscheid neemt.

De quiz duurt ruim anderhalf uur en wordt gespeeld met teams van 4 of 5 personen, waarbij we een beker meenemen voor het winnende team. Door de leuke en soms verrassende filmpjes zal niemand zich een moment vervelen!

Een quiz inclusief diner bieden we graag aan in samenwerking met de evenementenlocaties waar wij mee samenwerken, maar het is natuurlijk ook mogelijk op een door u gekozen locatie De Andere Kerstquiz te spelen. Er komt dan een professionele presentator die alle benodigdheden mee neemt inclusief een beker voor het winnende team!

Prijs: € 15,00 per persoon (vanaf € 350,- per groep)
Prijs inclusief diner op aanvraag
Inclusief: presentator en beker voor het winnende team

Tijdsduur:
Ruim 90 minuten

Locatie:
Mogelijk in heel Nederland
Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1314 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4