The target in deurne, asten en helmondPrijs: Vanaf €19,50 p.p. incl. BTW

The Target in Deurne, Asten en HelmondThe Target in Deurne, Asten en HelmondThe Target in Deurne, Asten en HelmondThe Target in Deurne, Asten en Helmond

Meer informatie aanvragen

Een gevaarlijke gangster is ontsnapt uit de gevangenis. De gangster heeft de opdracht gekregen om zo snel mogelijk € 1.000.000,00 te verzamelen zodat hij het dorp / de stad kan verlaten.

De gangster moet zoveel mogelijk voorwerpen verzamelen die verspreid liggen in het gebied! Denk hierbij aan explosieven, chloroform en bijvoorbeeld een mes. Met deze voorwerpen kan de gangster later missies plegen. Iedere missie is een bepaald geldbedrag waard.

De gangster krijgt extra verdedigingsmiddelen mee om uit handen van de politie te blijven. De gangster kan een stoorzender inschakelen, een kogelvrij vest aantrekken of mijnen gooien.

Maar gangster let op! Want de politieteams komen achter jullie aan! Om de 6 minuten krijgen zij te zien waar het gangsterteam zich bevindt! Bepaal samen een tactiek, sluit de gangster in en schiet hem neer!

Via verschillende tablets houden de teams elkaar in de gaten en kunnen ze van elkaar zien waar iedereen zich bevindt. Lukt het de politie om de gangster tegen te houden voordat hij € 1.000.000,00 heeft verzameld?

Prijs:
De prijs per persoon voor deze activiteit is € 19,50 (in Deurne). In Asten en Helmond ligt de prijs op € 22,50 per persoon.

Vanaf:
De activiteit is mogelijk vanaf 12 personen.Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1268 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4