Locatie

90s quiz en spel arrangementenPrijs: Vanaf €27,50 p.p. incl. BTW

90s Quiz en Spel Arrangementen90s Quiz en Spel Arrangementen90s Quiz en Spel Arrangementen90s Quiz en Spel Arrangementen
Meer informatie aanvragen

Back to the 90s!
In dit opzwepende spel vol herkenning en herinneringen nemen wij je mee terug naar de tijd waarin internet en mobiele telefoons nog maar net aan hun opmars begonnen. Flippo’s en Furbies veroverden de wereld. Half Nederland stond massaal te hakken in aussie en alle tienermeisjes waren verliefd op Nick van de Backstreet Boys.

Inhoud
In teams ga je onderling de strijd aan in een 90s Nieuwsquiz, Het Rad van Fortuin, een spetterende 90s Karaoke Battle en nog veel meer! Naast het spannende spelelement staat deze heerlijke ‘trip down memory lane’ ook garant voor een avond (of middag) vol plezier, positiviteit en saamhorigheid. We komen allemaal ergens anders vandaan maar de 90s verbinden ons.

Kwaliteit
Bij Nostalgia Events staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij stoppen veel tijd en energie in de inhoud en afwerking van onze programma’s, werken uitsluitend met echte entertainers en besteden persoonlijke zorg en aandacht aan onze klanten. Een quiz bij Nostalgia Events is dan ook niet zomaar een quiz.

Voor wie
Uitermate geschikt voor personeelsuitjes, bedrijfsfeesten en incentives. Voor de Belgen is er een Vlaamse versie beschikbaar.

Arrangementen
U kunt kiezen uit de volgende arrangementen:
-Het 90s Nostalgia Quiz Arrangement (3 uur) vanaf €24,50 p.p. excl btw
-Het 90s Nostalgia Dinerspel (4 uur) vanaf €54,50 p.p. excl btw
-Een complete 90s Nostalgia Feestavond (vanaf 4 uur) vanaf €49,50 p.p. excl btw

Aantal personen
Van 15 tot 2000 personen

Ligging
U kunt kiezen uit één van de verschillende toplocaties in steden door heel het land waar wij een samenwerking mee voeren zoals in Amsterdam, Antwerpen, Den Haag, Scheveningen, Dordrecht, Leiden, Delft, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Breda, Roosendaal, Waalwijk, Goes en Bergen op Zoom. Maar het spel is niet stadgebonden en kan in elk door u gekozen plaats georganiseerd worden, zelfs bij u op locatie!

Méér nostalgische bedrijfsuitjes in Nederland en België
Kijk voor het complete aanbod van onze nostalgische bedrijfsuitjes op onze website:  www.nostalgia-events.nl

Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1279 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4