Sara kroos theater spelshowPrijs: Prijs op aanvraag

Sara Kroos theater spelshowSara Kroos theater spelshowSara Kroos theater spelshowSara Kroos theater spelshow

Meer informatie aanvragen

Cabaretier Sara Kroos geeft exclusief in Theaterpand Weesp (10 minuten v.a A'dam) haar theater spelshow voor bedrijven en verenigingen. Een humoristische spelshow met leuke prijzen en vragen/liedjes op maat over uw organisatie! U kunt de spelshow uitbreiden met uw sprekers, een debat, presentatie, of bijvoorbeeld karaoke, een DJ, en diverse theater workshops.

Theaterpand Weesp heeft plek voor 20 tot 90 personenen in onze mooie theaterzaal en gezellige foyer. U betaalt niets voor de locatie, waardoor dit uitje vriendelijk geprijsd is en er wordt met u meegedacht hoe we uw dag/avond in ons theater invullen. Onze professionele techniek en de medewerkers van de horeca staan voor u klaar!


– Spelshow van ruim 1,5 uur in het theater door cabaretier Sara Kroos, met veel humor en leuke prijzen. Deels op maat: met quizvragen over uw bedrijf en medewerkers: u mailt ons informatie en Sara maakt er vragen en liedjes op maat van voor een unieke middag/avond!

– Te combineren met escape room vanaf december 2017, met karaoke, workshops theater of bijvoorbeeld uw eigen sprekers of presentaties voorafgaand aan de spelshow. De accommodatie, faciliteiten en techniek zijn inclusief aan het bedrag voor de spelletjesshow!

– Aan te vullen met een DJ, met karaoke, uw sprekers, workshops en meer: we nemen het graag met u door om er een geweldig evenement van te maken dat aanvult op of voorafgaat aan de spelshow van Sara Kroos

Exclusief in Theaterpand Weesp:
– Sara’s Spelletjesshow kunt u alleen boeken in het theater. U hoeft dus niets te regelen, laat uw gasten gezellig plaats nemen in onze foyer met uitgebreide bar, een pooltafel en diverse spellen, om ze daarna te laten genieten van de Spelletjesshow en eventueel meer activiteiten.
– Theaterpand Weesp heeft uiteraard zeer professionele licht en geluidsapparatuur en een technicus die open staat voor al uw verzoeken van power point presentatie, sprekers een podium geven en een film vertonen.

We maken uw middag of avond op maat, voor een vriendelijke prijs
Een uitje met een A-kwaliteit cabaretier, maar wel betaalbaar.
– We nemen met u door hoe u de middag/avond wilt invullen en denken met u mee.
– Geen geregel en extra kosten met het bouwen van een podium op uw eigen locatie, het huren van licht en geluid en catering: laat alles maar aan Theaterpand Weesp over!

Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1268 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4