Locatie

Airsoft als kinderfeestje vanaf 12 jaarPrijs: Vanaf €19,95 p.p. incl. BTW

Airsoft als kinderfeestje vanaf 12 jaarAirsoft als kinderfeestje vanaf 12 jaarAirsoft als kinderfeestje vanaf 12 jaarAirsoft als kinderfeestje vanaf 12 jaar

Meer informatie aanvragen

Airsoft als kinderfeestje
Jongeren airsoft is airsoft speciaal voor jongeren vanaf 12 jaar. Airsoft is een militair spel waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen in spannende missies. Van capture the flag, build your tower tot het verslaan van zombies met de gamemode INFECTED. Op onze airsoft locaties in Nederland kan je gebruik maken van ons basis airsoft wapen, de Dragonstar. Wil je graag de volledige militaire ervaring? Dan hebben we speciaal voor jou de M4 TippMann! Dit is een 1:1 replica van het bestaande wapen. Dit replica wapen is alleen beschikbaar op onze locatie in Belgie (Rijkevorsel). Je schiet bij Airsoft met plastic balletjes van 6 mm (BB’s). Je bent nog nooit zo afhankelijk geweest van je teamgenoten. En als je eenmaal de adrenaline van Airsoft ervaren hebt, wil je het blijven spelen!

Airsoft
Praatjes maken op een kinderfeestje is makkelijk, nu is het tijd om dit ook daadwerkelijk te bewijzen in onze Airsoft arena. Vorm teams, doe je uitrusting aan, kies je wapens en de strijd kan beginnen!

Vooraf aan het uitje krijgt iedereen een uitgebreide uitleg over het wapen, het veld en de regels. Tijdens het airsoft is er ook altijd een scheidsrechter om de veiligheid te bewaken. De huur van de maskers, overall en wapen zitten in de prijs inbegrepen.

Er zijn meerdere airsoft pakketten, zelfs met onbeperkte kogels voor een nog leukere ervaring! Het is mogelijk om in de avond te airsoften, dankzij onze verlichte velden. Voor grote groepen is het in overleg mogelijk om een privé veld te reserveren. Op onze locaties zijn er uitgebreide horeca mogelijkheden. Aan het einde een gratis digitale groepsfoto!

Horeca mogelijkheden als aanvulling op kinderfeestje
Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

Locaties
- Assen
- Harderwijk
- Nijmegen
- Rijkevorsel (Belgie)

Prijzen en tijdsduur:
Duur: 2 uur
Jongeren Airsoft

Inclusief huur materiaal
500 kogels p.p.
Gratis groepsfoto
Al vanaf 12 jaar

€ 19,95 p.p.

Vragen ?
Heb je nog specifieke vragen? Stel deze ons eenvoudig via het contactformulier en we helpen je graag verder.
Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1279 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4