Escape room harderwijkPrijs: Vanaf €13,13 p.p. incl. BTW

Escape room HarderwijkEscape room HarderwijkEscape room HarderwijkEscape room Harderwijk

Meer informatie aanvragen

Escaperoom Harderwijk beschikt over 2 gave escaperooms. De Criminele kamer en Lab X. Door de verschillende mogelijkheden met andere activiteiten kunnen we daardoor ook grotere groepen van een origineel teamuitje voorzien.

Onze ontvangst ruimte is een gezellige plek voor een kop koffie of frisje. Dit kan natuurlijk ook worden uitgebreid met gebak of een bittergarnituur. Kortom, er zijn veel mogelijkheden voor groepen van 2 t/m 48 personen bij Escaperoom Harderwijk.

Criminele escape room: 2 t/m 8 personen
Eenmaal in het kantoor van de “De Muts” blijkt dat geen lieve man te zijn! Vol ergernis spreekt hij jullie toe en hij wil van alles. Blijven jullie rustig en cool en weten jullie de lastige vragen te ontwijken? Boos en vol frustratie sluit de Muts jullie op in zijn kantoor.

Doorzoek alles wat er te vinden is en probeer zo te achter halen wat er met Harry de V. gebeurd is. Hoeveel cocaïne er is en waar komt toch al dat geld vandaan? Ook de wapens van de Muts zijn indruk wekkend, maar weten jullie alle codes te vinden?

Hopelijk staan jullie op tijd weer buiten, want anders kan het verkeerd aflopen…


Lab x: 3 t/m 8 personen
In dit lab blijkt al snel dat jullie in een zeer bijzonder lab terecht gekomen zijn. Lege kooien, pruttelende vage substanties en een beetje rare geur. De professor komt ook verward over. Ontdekken jullie wat hier echt gaande was of worden jullie onderdeel van een experiment? Voegen jullie de juiste stoffen bij elkaar en weten jullie op tijd de uitgang te vinden?

Het betreden van Lab X is geheel op eigen risico……

Prijzen:
- Maandag t/m donderdag € 105 per escaperoom (v.a. € 13,13 p.p.)
- Vrijdag t/m zondag € 110,- per escaperoom (v.a. € 13,75 p.p.)


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1267 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4